Riigipilv teeb Regio teenused lihtsasti kättesaadavaks

Mis on Riigipilv?

See on riigi omandis olev pilv, milles on võimalik kasutada avaliku pilve teenuseid. Lisaks valitsussektorile on Riigipilve kasutajad kohalikud omavalitsused, elutähtsa teenuse osutajad, riigile IT teenuseid pakkuvad eraettevõtted ja tervishoiuteenuse osutajad. Riigipilv on ehitatud arvestades kõrgeima ISKE klassi H turvalisusnõudeid. Riigipilve haldab ja arendab Riigi IT Keskus.

Regio on Riigipilve koostööpartner ja üks teenusepakkuja – Riigipilv on kanal, mille kaudu on võimalik kasutada Regio API teenuseid, ehk siis üle interneti kasutada Regio ruumiandmeid.

Regio API teenused

Regio API teenused võimaldavad lihtsalt ja kiiresti üle interneti kasutada Regio ruumiandmeid Eesti ja Baltimaade kohta, olgu need siis aadressid, teekonna arvutamine ja navigatsioon, huviväärsuste (POI) andmed või erinevad aluskaardid.

Regio ruumiandmebaas on kõige täpsem, detailsem ja ajakohasem andmebaas Balti riikide kohta, mida uuendame igapäevaselt. Regio pakutavad navigatsiooniandmed ja neil baseeruvad erinevad teekonnaarvutamise teenused üle API on unikaalsed – oleme ainus ettevõte, kellel on nii detailsed ja nii rohkete atribuutidega navigeerimisandmed.

Lihtne kasutada

Regio API teenused on lihtsasti integreeritavad ja selge dokumentatsiooniga ning neid on võimalik klientide vajaduste järgi kohandada. Pakume ka tuge teenuse integreerimisel ja aitame leida parimad lahendused töövoo või rakendusega liidestamisel.

Regio API-t kasutades saate oma andmeid interaktiivsetel kaartidel näidata, luua dünaamilisi marsruutide planeerimise lahendusi, viia läbi geograafilisi analüüse või leida aadresse. Kõik see on käeulatuses vaid mõne lihtsa sammuga.

Täpsema API dokumentatsiooni leiate siit: Regio API docs & examples

Riigipilv annab Regio API teenustele lisaväärtuse ja vastupidi

Riigipilv on turvaline ja paindlik: see tagab andmete kaitse ja teenuste katkematu toimimise ning võimaldab hõlpsalt hallata IT ressursse vastavalt vajadusele – maksate vaid nende vahendite eest, mida tegelikult kasutate.

Lisaks klassikalistele pilveteenustele on Riigipilve kaudu võimalik kasutada ka Regio API teenuseid Pilverakenduse kaudu. Nii saab Riigipilve tellija kasutada teenuseid alates IT majutusest kuni näiteks aadressotsinguni või teekonna arvutuseni, ja seda kõike ühes keskkonnas.

Regio API teenuste kohta Riigipilves saab lähemalt lugeda siit: https://riigipilv.ee/teenused/pilverakendus/regio-ruumiandmete-api-regio

Veel postitusi

Regio andmetöötlus, välitööd

Regio välitöödel Saksamaal 

Septembri lõpus pakkus Estonian Fiber OÜ koos oma Saksa partneriga kahele regiolasele võimalust osaleda välitöödel Saksamaal, Dresdeni ümbruses, Saksimaa liidumaal. Tegemist oli valguskaabli planeerimise eeltöödega, mille eesmärk oli anda sisend edasisele kaardistamis- ja planeerimistegevusele.  Kahenädalase väljakutse võtsid vastu Tiia-Linda ja Roomet, kes juba septembri lõpus nina esmalt Berliini ning seejärel bussiga Dresdeni poole pöörasid. Kohapeal … Vaata lähemalt

Mööda rannikut Lätti ja Leetu

Koroonajärgses maailmas on praegu kõige turvalisem külla minna lõunanaabritele. Kui hakata liikuma lõunasse mööda rannikut, siis Lätist ja Leedust jätkub kasvõi terve puhkuse sisustamiseks. Jõudnud Via Baltica maanteed või mereäärsemat rannikuteed pidi Läti piirile, võid üsna kindel olla, et kuni Kaliningradi oblasti piirini kaugel lõunas on kogu aeg läheduses ujutavaid liivarandu ja mõnusaid rannaäärseid puhkuselinnu. … Vaata lähemalt

Regio Baltimaade navigatsiooniandmed on täpseimad ja aitavad vähendada logistikakulusid

Kas oled puutunud kokku olukorraga, kus logistikatarkvaras olev teede või aadresside andmestik ei ole piisav või juhatavad valesse kohta? Ebaühtlase kvaliteediga või vigaste andmete baasil tehtud teekonna planeerimine ja dispetšerilahendused kulutavad asjatult aega ja raha.  On väga ebamugav, kui suur haagisega kaubaauto juhatatakse valede navigatsiooniandmete põhjal kitsale tupiktänavale, kus ümberpööramise võimalused praktiliselt puuduvad. Või kui … Vaata lähemalt